خب بعد از اینکه عکست رو وارد فتوشاپ کردی باید از منور Filter روی liquify کلیک کنی تا یه پنجره جدید برات باز بشه .شاید برات سوال باشه که این liquify چی هست، اصلا به چه درد ما میخوره؟ پنل liquify یک بخش خیلی عالی و خفنه که فتوشاپ به خودش اضافه کرده.
ما تو این بخش میتونیم کارای خیلی خفنی مثل تغییر سایز چشم ، تغییر سایز بینی ، کم و زیاد کردن حجم لب، خندیدن و ناراحت کردن چهره با حرکت لب ها و هزاران کار دیگر انجام بدیم که اینها مهم ترین شون بود.
پنل liquify بخش های زیادی داره که میخوام جز به جز این بخش ها رو برات توضیح بدم.
1-Brush Tool Option : داخل این بخش میتونی سایز ، تراکم ، قدرت و تاثیر گذاری براش که بعدا قراره باهاش کار کنی رو کم و زیاد کنی.
2-Face-Aware Liquify: این بخش مهم ترین و بهترین بخش liquify هست که ما داخل این آموزش بیشتر با این بخش کار داریم. این بخش خودش دوباره به چند بخش دیگه تقسیم میشه که به 4 تا از اجزای صورت اشاره میکنه.
– در قسمت اول که eye نام داره میتونی سایز ، ارتفاع ، عرض و همچنین زاویه چشم ها رو عوض کنی.
– قسمت بعدی همون بخش مهم کار ما هست ؛ بخش Nose : داخل این بخش میتونی ارتفاع و عرض بینیت رو تنظیم کنی که با کم و زیاد کردن Nose Width میتونی فرم دلخواه رو به دماغ بدی.
– بخش بعدی به دهن و لب مربوطه که اسمش Mouth هست. داخل این قسمت اگر smile رو زیاد کنی خنده به لبای چهرت میاری و اگر کمتر بکنی خنده رو از صورتت میبری. اگر upper lip رو زیادکنی حجم قسمت بالای لب زیاد و اگر lower lip رو زیاد کنی قسمت پایین لب حجمش زیاد میشه . با Mouth Width و Mouth Height هم که میشه عرض و ارتفاع لب رو تنظیم کنی.
– بخش Face Shape که مربوط میشه به فرم صورت میتونی حجم و سایز صورت رو به دلخواه خودت تغییر بدی.
3-Load Mesh Option: خب شاید بخوای تمامی این تغییراتی که به این چهره دادی به یک چهره دیگه هم بدی ، برای اینکه دوباره تمامی این تنظیمات رو تکرار نکنی باید از این قسمت استفاده کنی. بعد از اینکه تمامی تنظیمات دلخواهت رو انجام دادی داخل این قسمت برای رو Save Mesh کلیک میکنی تا این تنظیمات ذخیره بشن. بعد حالا اگه بخوای این تنظیمات رو بر روی یه تصویر دیگه هم اعمال کنی روی گزینه Load Mesh میزنی و اون فایلی که ذخیره کرده بودی رو اینجا وارد میکنی تا تمامی تنظیمات بر روی این چهره هم قرار بگیره.
4-View Option : خب داخل این بخش میتونی برای بهتر کار کردن خط بندی و تزار بندی رو اضافه کنی و همچنین میتونی وضوح براش رو هم کم و زیاد کنی.
5- Brush Reconstruct Option : تو این بخش هم میتونی مقدار حرکاتی که انجام دادی و میخوای بازسازی یا به اصطلاح Ctrl+ Z کنی رو تعیین کنی.
سلام وقت بخیر ، من ابزار liquify رو ندارم ، چیکار باید بکنم؟
سلام وقت شما هم بخیر ، یکی از شرایط داشتن این ابزار داشتن کارت گرافیک قوی هست.
سلام ابزار liquify در کدوم قسمت فتوشاپ قرار داره؟
سلام در بخش فیلتر های فتوشاپ
سلام آیا با استفاده از ابزار براش هم میشه دماغ رو کوچک کرد؟
سلام خیر بهترین گزینه استفاده از ابزار liquify می باشد